Thursday night in Sankt Petersburg Pub – galerie foto

IMG_2105Joia, distractia e la ea acasa in Sankt Petersburg. Nici n-ar putea fi altfel, cata vreme vinul bun se asociaza cu muzica de calitate si cu oamenii frumosi care iau efectiv cu asalt Pub-ul din strada Gabroveni nr 55A. Ajunse deja la cinci editii, evenimentele Wine Nights in Sankt Petersburg, la care Vinul.Ro este coorganizator, par sa fie pe calea cea buna, realizand pana acum ceea ce si-au propus. Adica seri de calitate, cu atmosfera incinsa, cu fete zambitoare, in care oamenii se apropie tot mai mult de vin. Sigur, au contat si vinurile propuse clientilor, precum si faptul ca, fiind intr-un club, am cautat sa asociem aceste vinuri cu traditia locului. Drept urmare, pe langa vinurile linistite sau spumante, servite la sticla sau la pahar, audienta a avut ocazia sa testeze o sumedenie de cocktailuri realizate pe baza de vinuri linistite, dar mai ales pe baza de spumante. Care, spunem noi, au avut mare succes.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Startul evenimentelor a avut loc pe 27 iunie, atunci cand spumantele Freixenet IMG_2174-2– Cordon Negro, Cordon Rosado Brut, Carta Nevada si Cordon Rosado Seco – s-au intrecut in efervescenta cu trupa Dilema, ale carei coveruri, preponderent unplugged, i-au facut pe participanti sa uite ca in Sankt Petersburg Pub mai exista si scaune.O saptamana mai tarziu, pe 4 iulie, o alta selectie de vinuri propusa de Heinrig Distribution – Freixenet Cordon Negro, Freixenet Cordon Rosado Brut, precum si linistitele Gallo Moscato si Gallo Grenache Rose – s-a asociat la fel de spumos cu acordurile trupei Power Station, al carei solist, Claudiu Mirea, a facut ceva senzatie la Vocea Romaniei.

Pe 11 iulie a fost randul trupei Publika, o mai veche cunostinta, sa ia contact cu cava Freixenet. Si cu o lista mai impresionanta de cocktailuri. Ca s-a dansat pe mese, nu cred ca poate surprinde pe cineva, insa ca in petrecere s-a angrenat si Florin Chilian, care, la insistentele publicului, a urcat si el pe scena, asta da, IMG_2326surpriza. Pentru ultimele doua editii ale lunii iulie alimentarea a fost asigurata de Crama Oprisor. Nu doar cu vinuri produse in crama din Mehedinti – Maiastru Feteasca Neagra Rose si Caloian Rhein Riesling -, ci si cu unele importuri Carl Reh, frizantul Black Tower Pink Bubly si vinul linistit Black Tower Moscato. La aceste vinuri si la cocktailurile create pe baza lor s-au asociat perfect trupele Dilema si The Funky Gang, care, ca un facut, ne-au tinut din nou pe mese pana la ore mici.

Publicitate
Caloian