Titanicul a acostat la The Harbour (galerie foto)

In ultima zi de miercuri a lunii august, restaurantul The Harbour (Piata Amzei 10-12, Bucuresti) si-a purtat clientii in cea de-a cincea calatorie cu gust din seria celor sase evenimente de gastronomie internationala pregatita pentru aceasta vara.

Publicitate
Oprisor

Seara frantuzeasca l-a avut ca invitat special pe Arnaud Dunand, Executive Chef la Epoque Hotel, care a gatit cateva dintre preparatele incluse in meniurile celebrului Titanic. Cele patru preparate pregatite de acesta pentru The Harbour au fost: Vol au vent, volaille et ras de veau, Saumon aux epices et sauce mousseline, Parmentier de queue de bœuf si Millefeuille de framboises et creme retour des indes. Printre clientii restaurantului, in aceasta seara, s-a numarat si Henrik Sebok, Executive Chef la Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucharest.

O alta surpriza, savurata de participantii la eveniment, a fost asocierea preparatelor cu doua dintre vinurile frantuzesti de top ale importatorului Alma Tim: Chateau la Verriere Blanc 2010 si Baldik Merlot 2011. Maestrul de ceremonii al serii, Cezar Ioan, publisher al revistei Vinul.Ro, a condus degustarile ca un capitan autentic si a facut poze cu toti doritorii la timona Titanicului.

Publicitate
Velvet

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul revistelor Vinul.ro si Horeca Romania, Culinar.ro, Raluk.ro in parteneriat cu Alma Tim si Smartdrinks.ro.

[googleMap name=”The Harbour” directions_to=”false”]Piata Amzei 10-12, Bucuresti, Romania[/googleMap]