Tombola cu premii atractive la Zilele Vinul.Ro

Organizatorii expozitiei de vinuri Zilele Vinul.Ro, eveniment ce va fi organizat in perioada 29-30 ianuarie, la restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33), pregatesc mai multe surprize vizitatorilor targului. Pe langa lansarile de vinuri, vor fi organizate tombole cu premii pentru toti invitatii prezenti.

Publicitate
Vinarte

Astfel, vizitatori vor intra automat in tragerea la sorti care are ca premii sticle de vin de la expozantii prezenti, iar reprezentantii segmentului Horeca si detinatorii de invitatii pot participa la tombola realizata special pentru acestia. Premiile oferite pentru aceasta categorie de vizitatori sunt: o trusa desfacator, trei desfacatoare Final Touch, trei seturi Wine Esential (gama VacuVin), un desfacator cu termometru si doua decantoare Modena.

Marele premiu al acestei tombole consta intr-o vitrina/racitor de vinuri cu o capacitate de 40 de sticle.

Publicitate

In pretul de 20 lei al biletului de intrare este inclusa degustarea vinurilor prezentate de expozanti, dar si o gustare oferita de Margo Lounge. In restaurant exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afaceri sau placere, dar si mese tip cocktail pentru degustari linistite.

„Zilele Vinul.ro”, eveniment recomandat de Magic FM, este un targ cu vinuri de excelenta, muzica live, gustari asortate si expozitie de pictura „Memories of My Dreamworld”, semnata Anne Nebert.

Pozitionat in Centrul vechi al Capitalei, in mijlocul actiunii, evenimentul va fi o inovatie in domeniul targurilor de vin. Cu targuieli la caldurica, degustari si gustarele, Zilele Vinul.ro sunt pentru toata lumea: de la profesionisti, cunoscatori si pasionati, pana la simpli curiosi.

Cu aceasta ocazie, 14 crame de top din Romania, dar si importatori, vor prezenta publicului vinuri si oferte speciale destinate atat colectionarilor cat si profesionistilor din industria ospitalitatii (hoteluri, restaurante, firme de catering). Au confirmat prezenta la targ: Alcovin Macin, Casa Panciu, Cramele Halewood, Crama Oprisor, Domeniile Coroanei Segarcea, Domeniile Dealu Mare-Urlati, Domeniile Samburesti, Heinrig Distribution, Corcova Roy & Damboviceanu, Senator Prodimpex (Cramele Odobesti), VinChile, WineRo (Enira si Alira), Vinarte si SERVE.

Cu vinuri noi, vinuri vechi, muzica, arome si culori, Zilele Vinul.ro aduc consumatorii si profesionistii mai aproape de vin.  Zilele Vinul.ro isi propune sa devina un eveniment lunar de promovare a culturii vinului pentru amatori si profesionisti.