Tommaso, Arleo si Predaia, trei dintre vedetele serii „Legende italiene la Bucuresti”

sigla san pancrazioJoi, 7 martie, cu incepere de la ora 19, importatorul Nelsand si Vinul.Ro organizeaza la Restaurantul Danieli, din cadrul Hotelului Marshal Garden (5 stele), evenimentul „Legende italiene la Bucuresti”. Un eveniment in care doi producatori italiene, Fattoria San Pancrazio si Cantina Santa Sofia, isi vor prezenta povestile si cateva dintre vinurile reprezentative.

Publicitate
Ravago

Din Toscana, mai precis din regiunea Chianti, Fattoria San Pancrazio va aduce in fata iubitorilor de vin din Romania trei vinuri, Chianti Classico 2008, Chianti Classico Riserva 2008 si Tommaso 2008, un Merlot 100% ce poate aspira la statutul de supertoscan.

Cantina Santa Sofia, care, in 2011, a sarbatorit doua secole de existenta, va supune atentiei patru dintre cele mai reusite produse. Producatorul din Valpolicella va oferi spre degustarecrama santa sofia Predaia Cabernet Sauvignon 2003, Arleo Rosso del Veronese 2005, un cupaj de Corvina, 85% , cu 15 % Cabernet Sauvignon si Merlot, Ripasso 2009 si Amarone Classico 2007.

Publicitate
IPPU

Vinurile vor fi insotite de un meniu pe masura, din care nu vor lipsi aperitive precum carpaccio de vita pe pat de rucola, mouse de pui cu ficatei si caise sau minifrigarui cu branzeturi frantuzesti si rosii cherry, in vreme ce la felul principal participantii pot opta intre muschi de vita, cotlete de berbecut sau cotlet de porc.

Pretul de participare pentru o persoana este de 200 de lei. Rezervarile pot fi facute pana miercuri, 6 martie, ora 14, la numarul de telefon: 0724.786.660.