Transparenta si corectitudine la Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2011

Saptamana viitoare, in zilele de marti, miercuri si joi, de la 10.30 dimineata, Vinul.Ro va incepe achizitionarea probelor de vin de la rafturile marilor magazine, pentru a le introduce in comisiile de evaluare ale evenimentului Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2011.

Publicitate
Ravago

Cu aceasta ocazie lansam si o invitatie deschisa catre oricine doreste sa fie martor al achizitiei, de a insoti reprezentantii Vinul.Ro pe durata achizitiei si de a semna pe contraetichetele produselor.

Facem aceasta invitatie pentru a elimina orice urma de suspiciune asupra corectitudinii procesului de achizitie si apoi de jurizare a probelor. Astfel, reprezentantii producatorilor pot asista la achizitie, pot semna probele si vor putea verifica, dupa evaluarea de catre juriu, ca exact acele sticle cumparate din raft au fost jurizate.

Publicitate

Prin organizarea Premiilor de Excelenta Vinul.Ro, dorim sa promovam vinurile de calitate din toate categoriile de pret.

Pentru detalii suplimentare privind magazinele si orele exacte de achizitie, va rugam sa ne contactati pe mail, la vali @ vinul.ro.

One thought on “Transparenta si corectitudine la Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2011

  1. Nu stiu cat timp va trece, pana vor intelege anumiti producatori ca acest concept de concurs, cu juriu independent, si care juriu nu este implicat in industria vinului autohtona, este cel care le poate da valoare vinului, si nu muntii de mari medalii de aur sau tonele de medalii de aur, castigate pe la festivaluri sponsorizate de consilii judetene sau pe la asa zise saloane de vin mai mult sau mai putin internationale sau nationale si care nu valoareaza nimic, nici macar hartia de la diploma. Oricum, mult succes echipei vinul.ro, ca poate, prin perseverenta, va reusi sa schimbe ceva din practicile perverse actuale.

Comments are closed.