Transylvania Wine Fair – Brasov, 7-9 noiembrie

 

Publicitate
e-vinul.ro

GRI_3061

KRON-TOUR EXPO FAIRS & EXHIBITIONS a lansat cea de-a doua editie a evenimentului “Transylvania Wine Fair” ce se va organiza in perioada 07-09 noiembrie la Brasov, in aceeasi locatie de anul trecut, respectiv centrul expozitional Brasov Business Park.

Publicitate
Oprisor

Timp de o saptamana, Brasovul va fi “Capitala Vinului”, pregatindu-se numeroase surprize placute atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori. Prima editie a “Transylvania Wine Fair” a fost un succes, iar organizatorii spera ca cea de-a doua editie va inregistra un salt calitativ si cantitativ!

La targ sunt asteptati sa participe cat mai multi producatori, importatori si distribuitori de vinuri, bauturi alcoolice, cafea si ciocolata, produse culinare, accesorii pentru vin, ambalaje pentru bauturi, echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor, reviste si blogguri de specialitate etc.

De mentionat este si faptul ca, la scurt timp de la lansare, SELGROS CASH & CARRY, unul dintre cei mai importanti actori din comertul romanesc, si-a anuntat prezenta la eveniment tot in calitate de Partener Oficial, la fel ca la editia trecuta.

Activitatile planificate pentru acest eveniment vor viza in principal profesionistii din Horeca (Brasov, Poiana Brasov, Valea Prahovei, Bran), unde, similar anului trecut, se va organiza “Marea Degustare”. De aceasta data, actiunea va fi organizata intr-o sala destinata unui numar si mai mare de participanti, editia trecuta, sala de aproximativ 40 de locuri, dovedindu-se a fi neincapatoare.

Nu vor fi neglijati nici consumatorii finali care vin sa se delecteze cu cele mai bune vinuri de pe piata si sa achizitioneze vinul preferat. Organizatorii vor pregati pentru acestia o serie de programe speciale, tombole, degustari si demonstratii.

Programul evenimentului va fi urmatorul:

07 noiembrie, intre orele 12:00 – 20:00
08 noiembrie, intre orele 10:00 – 20:00
09 noiembrie, intre orele 10:00 – 16:00

Pentru detalii, va rugam sa accesati site-ul www.expobbp.ro sau sa va adresati persoanei de contact: Anca Zota – Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions, e-mail: anca.zota@krontour.ro, tel: 0753.0145.70