Transylvania Wine Fair la Brasov – 18-20 octombrie

afistwfIntre 18-20 octombrie 2013, la Brasov, va avea loc prima editie a targului de vinuri Transylvania Wine Fair, eveniment organizat de Kron-Tour EXPO Fairs & Exhibitions. Potrivit organizatorilor, evenimentul gazduit de Brasov Business Park se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de vinuri, bauturi alcoolice, cafea si ciocolata, produse culinare, accesorii pentru vinuri, ambalaje pentru bauturi, echipamente si tehnologii pentru industria bauturilor, reviste si blogguri de specialitate.

Publicitate
e-vinul.ro

Programul targului este unul foarte atractiv, vizitatorii putand participa la degustari si prezentari profesioniste de vinuri, cursuri sustinute de specialistii in domeniu, demonstratii de arta culinara, expozitii foto si pictura, concursuri cu premii si lansari de carte. Conform comunicatului de presa dat de reprezentantii Transylvania Wine Fair, evenimentul se bucura de un program de marketing bine conturat. Acesta va consta intr-o mediatizare in presa scrisa, televiziuni si radiouri, panotaj video outdoor de mari dimensiuni, flyere A5 full color, mesh-uri in zonele intens circulate, invitatii la degustare inmanate direct managerilor de hoteluri/restaurante (cu precadere celor din Poiana Brasov, Valea Prahovei, Bran si Rasnov).

Publicatia Vinul.Ro va organiza in cadrul Transylvania Wine Fair o conferinta pe tema comunicarii si promovarii vinului, la care vor fi invitati sa participe reprezentanti ai producatorilor, manageri de vanzari, somelieri, bloggeri si jurnalisti de vin.

Publicitate

Producatorii interesati se pot inscrie sau pot afla mai multe detalii despre eveniment, contactand Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions, persoana de contact Anca Zota, tel. 0753014570, e-mail: anca.zota@krontour.ro.