Tricouri wine friendly by Vinul.Ro

 

Publicitate
Excursii

IMG_2888-ok

In numarul curent al revistei tiparite Vinul.Ro (numarul 75), puteti citi – daca nu ati facut-o deja – o ampla retrospectiva a actiunilor de promovare a culturii vinului initiate de echipa noastra in anul 2014.

Publicitate
IPPU

Pentru ca ne dorim ca mesajele despre vin sa ajunga la cat mai multe persoane, din domenii de activitate cat mai diverse, incercam in permanenta sa cream noi concepte de campanii si evenimente, prin intermediul carora sa marim cercul iubitorilor de vin. Asa ne-a venit si ideea tricourilor cu mesaje despre vin.

La lansarea numarului 75 al revistei, cei care au fost alaturi de noi au vazut in premiera tricourile din cele doua game: Wine Dictionary si Wine Statements (vezi foto). Incepand cu 19 august, odata cu inaugurarea Cercului de Feteasca, iubitorii de vin vor putea comanda tricourile pe pagina de facebook Vinul.Ro.

Poarta si tu un tricou wine friendly, ca sa promovam impreuna cultura vinului! Ar putea fi un inceput interesant pentru o campanie nationala de stimulare a consumului generic de vin, nu?