Turneu SISTEM – sprijinit de ALEXANDRION

Cea mai noua muzica, cele mai tari efecte si cele mai cool petreceri IN TURNEUL NATIONAL SISTEMPO. Grupul SISTEM porneste in cel de-al doilea turneu national alaturi de ALEXANDRION

Publicitate
Ravago

Sambata, 24 iunie, SISTEM va da startul unui nou turneu national care va promova cea mai noua aparitie discografica a grupului – albumul SISTEMPO. Si de data aceasta cei cinci percutionisti au alaturi un partener de marca – ALEXANDRION.

Tandemul SISTEM-ALEXANDRION a pus la cale 20 de concerte de club care vor da startul unui numar egal de petreceri de senzatie stropite din plin cu antren, buna-dispozitie si nu in ultimul rand cu premii surpriza.

Publicitate
IPPU

Seria celor 20 de evenimente va incepe pe 24 iunie in Club Maxx din Bucuresti si va continua pana la sfarsitul lunii octombrie. SISTEM si butoaiele sale nu vor ocoli nici litoralul – 5 evenimente sunt planificate in Mamaia si Costinesti pe parcursul lunii august – si vor face tot posibilul sa ajunga in cat mai multe orase din tara: Timisoara, Cluj, Arad, Sibiu, Brasov, Bistrita, Pitesti, Craiova, Galati, Oradea, Bacau si Iasi.