Turneul de promovare a medaliatilor Vinul.Ro

Vinul.Ro va demara un turneu de promovare a vinurilor medaliate in cadrul celei de-a doua editii a Premiilor de Excelenta Vinul.Ro, eveniment desfasurat in perioada 25 – 29 octombrie la Centrul Aroma din Bucuresti.

Publicitate
Oprisor

Principalul obiectiv al acestui demers este acela de a da posibilitatea publicului consumator sa cunoasca cat mai bine vinurile medaliate in cadrul competitiei, lucru ce poate contribui la relansare credibilitatii vinurilor romanesti, reconditionarea ideii de valoare destinata consumatorului si informarea acestuia cat mai obiectiv.

Prima actiune de acest gen va avea loc joi, 11 noiembrie, la magazinul Arte&Vino din Bucuresti (B-dul Marasesti nr 2 B, Sector 4, Bucuresti, langa Parcul Carol).

Publicitate
Siel

In cadrul acestei degustari vor fi degustate Riesling Italian Sirena Dunarii 2000, Dragaica rosie 2008, Enira 2006, Feteasca neagra Cocos 2009 si Rose Calauza 2009, vinuri distinse cu medalii de aur, si Sauvignon Blanc Varius 2009, vin ce a primit medalie de argint.

Gazda acestei intalniri va fi somelierul Marian Timofti, iar pretul de participare este de 45 de lei/persoana.

Din cauza locurilor limitate, cei interesati sunt rugati de organizatori sa isi confirme participarea prin e-mail la adresele office@artevino.ro si/sau marian@somelierul.ro, sau sunand la 021/231.52.63 sau 0748.084.879.

Adresa magazinului Arte & Vino:
B-dul Marasesti nr 2 B, Sector 4, Bucuresti
(Zona turistica a parcului Carol, in cadrul complexului Carol Park Residence)

3 thoughts on “Turneul de promovare a medaliatilor Vinul.Ro

Comments are closed.