kWine – Feteasca neagra. La sfarsit va ramane numai unul!

Cea de-a treia editie a Turneului kWine, degustare-eveniment ce se va desfasura miercuri, 4 aprilie, va alinia la start cele mai competitive vinuri romanesti produse din soiul Feteasca neagra. “Meciurile” vor avea loc la restaurantul Charme (Str. Smardan 12 ), incepand de la ora 19.00

Publicitate
Casa Timis

Panoul de concurs al Turneului kWine – singura „competitie de contact” pentru vinuri din Romania – nu a fost inca stabilit, inscrierea de probe fiind inca in desfasurare. Lista vinurilor participante va fi publicata la sfarsitul acestei saptamani

Pretul unui bilet este de 120 de lei / persoana si include degustarea si dreptul de jurizare a „combatantilor”, precum si un bufet asortat, care va fi asigurat de restaurantul Charme si de producatorul de mezeluri Angst.

Publicitate

ATENTIE! Pentru aceasta etapa, numarul de locuri este limitat, asa incat rezervarile timpurii sunt recomandate. Pentru a va rezerva un loc, dati un e-mail la roxana@vinul.ro.

A treia editie a “Turneului kWine” se va desfasura dupa modelul competitiilor sportive in sistem piramidal-eliminatoriu. Ea va lua forma unei degustari, in cadrul careia arbitrii – pasionati de vinuri, clienti ai restaurantului, reprezentanti ai producatorilor de vinuri – vor alege vinul preferat. In fiecare dintre aceste “infruntari” vinurile vor fi degustate in orb, doua cate doua, iar publicul va vota Feteasca neagra preferata din fiecare pereche. Vinul cu cele mai multe voturi va fi desemnat castigator si va merge mai departe in competitie, unde se va “lupta” cu unul dintre vinurile castigatoare din celelalte meciuri. La final, va fi ales un singur vin castigator.

Perechile vor fi stabilite in fata degustatorilor prin tragere la sorti, tinandu-se cont de pretul de raft al vinurilor.

In paralel cu turneul pentru public kWine, vinurile vor fi degustate si jurizate de editorii publicatiei Vinul.Ro, iar descrierile si punctajele vor fi publicate in urmatorul numar al revistei.