Turneul national de lansari Vinul.Ro promoveaza soiurile autohtone

Macheta-Vinul.ro-V2-1 (1)_logo

Publicitate
Vinarte

In 2014, fiecare nou numar al revistei Vinul.Ro se va bucura de cate o lansare speciala, ce va fi organizata in diferite orase ale tarii. Astfel, prima aparitie a publicatiei Vinul.Ro pe anul 2014 va fi sarbatorita la Terroirs Boutique du Vin din Brasov. Asa ca, joi, 30 ianuarie, cu incepere de la ora 19 brasovenii iubitori de vin (si nu numai) sunt invitati la lansare. Evenimentul, desfasurat sub logo-ul „Intra si tu in lumea Vinul.Ro” promite gustari si degustari de vinuri de la partenerul principal al evenimentului, Casa de Vinuri Cotnari, discutii si distractie si va fi organizat cu ajutorul prietenilor Wigo.ro si Terroirs Boutique du Vin.

Totodata, turneul de lansari Vinul.Ro isi propune sa promoveze in randul iubitorilor de vin din toata tara soiurile autohtone, un ajutor important in acest sens venind de la Casa de Vinuri Cotnari, producator al carui portofoliu este format exclusiv din soiuri romanesti.

Publicitate

Casa de Vinuri Cotnari este un proiect inceput in anul 2007, prin infiintarea la Cotnari de noi plantatii, cu soiuri noi precum Busuioaca de Bohotin si Feteasca Neagra. Casa de Vinuri Cotnari este un proiect distinct (fondatorii fiind actionarii de la S.C. Cotnari S.A.), cu sediu si echipa de vanzari proprie. In prezent, aici sunt in exploatare urmatoarele suprafete plantate cu vie: Feteasca Neagra 100 ha, Busuioaca de Bohotin 75 ha, Tamaioasa Romaneasca 75 ha, Grasa de Cotnari 50 ha si Feteasca Alba 50 ha. Cele doua game de vinuri ale Casei de Vinuri Cotnari, Cotnari Domenii si Colocviu, sunt dedicate exclusiv segmentului HoReCa, inca de la lansare producatorul punand accent pe calitate.