Two Oceans Pinotage 2007

Am avut nevoie de un impuls, ca sa cumpar acest vin accesibil si omniprezent in supermarketuri. Am hotarat ca din cand in cand “sa-mi externalizez activitatea de scouting”, sau mai pe intelesul celeilalte personalitati a mele: Magellanul din mine sa foloseasca si harti cartografiate de altii in odiseia sa. Sunt absolut de acord cu ce a spus Razvan Jurca despre acest vin. As avea doar cateva mentiuni. Acest vin sud-african este perfect la +20c, el insusi servit usor racit (15 pana max 18C). Este

3 thoughts on “Two Oceans Pinotage 2007

  1. Si mie mi-a placut Two Oceans Pinotage 2007 si Zinfandel Robert Mondavi… ma bucur ca nu sunt singura care le apreciez… cineva spunea ca sunt vinuri ieftine de supermarket…?! …dar unde gasesti vinuri bune si accesibile… decat in supermarket…?

  2. @Anca: pe ambele le-am gasit agreabile. Sunt vinuri de mare productie, probabil asta dorea sa spuna acel cineva. Vinuri accesibile (si bune) se gasesc si in magazinele specializate, unde producatorii le directioneaza, din variate motive. Unul ar fi ca nu au o productie suficient de mare.

  3. …sa inteleg ca o “productie mare” poate insemna in acelasi timp o “calitate medie”…?!… sau e vorba doar de conditia comerciantului : “In cantitate mare punem la raft… alfel nu-i rentabil”… iar vinurile mai sus mentionate sunt acceptabile, chiar mai mult…?
    Din pacate magazinele specializate de vinuri nu sunt chiar “la fata”… Exista vreunul in vreun Mall…?!…inafara de cel din Complex Unirea.

Comments are closed.