Un Cerc de Fetească la înălțime, la etajul 34

Cercul de Feteasca la Sky Tower-loading studio-20Arta aborigenilor australieni și vinurile din soiuri românești, cu muzică live și priveliștea Bucureștiului văzută de la etajul 34 al clădirii Sky Tower – acestea au fost ofertele speciale ale Cercului de Fetească din 2 noiembrie.
Douăzeci dintre cele mai bune vinuri din soiuri românești, prezentate de cramele Alira, Aurelia Vișinescu, Casa de Vinuri Cotnari, Crama Oprișor, Crama Rătești, Viile Sudului și Licorna Winehouse, au fost savurate de public pe acordurile unui concert de voce, vioară și pian, susținut de band-ul Duo Strings Cafe (Laura Ciorei și Ady Gugu).
Experiența senzorială a clienților noștri a continuat și culminat cu vizitarea expoziției de artă aborigenă australiană, aflată pe cei 1.200 mp pe care a fost desfășurată degustarea. Peste 240 de lucrări fascinante de artă au fost admirate îndelung de cei peste 100 de participanți ai evenimentului, într-un tur complet, asistat de ghidul expoziției.
Desigur, componenta de socializare, elementul cheie al tuturor Cercurilor de Fetească, a avut o puternică prezență, contribuind la atmosfera relaxată și familiară a evenimentului.

 

Publicitate
Domeniul Bogdan
Cercul de Feteasca la Sky Tower-loading studio-86Cercul de Feteasca la Sky Tower-loading studio-83
Cercul de Feteasca la Sky Tower-loading studio-19