Un laptop Lenovo pentru abonatii Vinul.Ro

Vinul.Ro si Lenovo au suplimentat fondul de premii pentru cititorii care contracteaza abonamente pe 12 aparitii la revista tiparita cu un laptop Lenovo ThinkPad R500*. Premiul va fi acordat prin tragere la sorti unuia dintre cititorii care se vor abona pana la data de 15 decembrie 2011.

Publicitate
IWCB

De asemenea, toti cei care contracteaza abonamente pe 12 aparitii la revista tiparita Vinul.Ro vor primi automat acasa, fara tragere la sorti, o sticla de White Artisan si vor participa si la tragerile la sorti speciale pentru alte premii, cum ar fi sejururi pentru 2 persoane la Pensiunea Casa Cristina din Campulung Muscel, un set Tea Forte sau cutii cu praline belgiene Leonidas.

Costul unui abonament este de 100 lei, inclusiv TVA. Oferta este valabila pentru abonamentele contractate in perioada 1 octombrie – 15 decembrie 2011. În curand, noi premii se vor adauga ofertei existente.

Publicitate
VinLaMunte

Pentru a contracta un abonament (sau mai multe) la revista Vinul.Ro e de-ajuns să trimiteți un e-mail cu datele (nume, prenume, adresă de livrare a revistei, datele de facturare și numar de telefon valabil) la adresa roxana@vinul.ro.

Cateva date despre partenerii Vinul.Ro la această oferta speciala:

White Artisan este un cupaj din soiurile Feteasca alba, Riesling si Tamaioasa Romaneasca realizat la propria crama din Dealu Mare de catre cunoscuta creatoare de vinuri Aurelia Visinescu. Cu arome de citrice si trandafiri, cu gust proaspat si fructuos, in care se fac simtite note de grapefuit rosu, acest cupaj impresioneaza printr-un final persistent si echilibrat.

Pensiunea Casa Cristina din Campulung Muscel este un mai vechi partener al revistei Vinul.Ro. Situata într-o zonă superbă, dispune de 10 camere duble și 4 apartamente, sauna, sala de conferințe cu toate facilitățile, dar si de un restaurant de 250 de locuri, o grădină de vară de 100 de locuri si o selectie de valoroase vinuri romanesti si internationale.

Premiul special Tea Forte

Acest set de portelan in editie limitata este perfect pentru a pregati cea mai eleganta ceasca de ceai. Contine un card pe care il poti transforma usor intr-o felicitare, o ceasca de portelan, 6 infuzii sub forma de piramida si o tavita de portelan pentru infuzie. Arome de ceai: Harvest Apple Spice, Winter Chai, Hazelnut Truffle, Vienna Cinnamon, Moroccan Orange Blossom. Tea Forte este o companie americana recunoscuta international ca fiind una dintre cele mai inovatoare in materie de ceaiuri si accesorii pentru ceai. Cu reprezentante in 35 de tari din toate colturile lumii, piramidele de ceai Tea Forte sunt savurate in hoteluri celebre, restaurante rafinate, SPA-uri si magazine de lux. Cunoscuta pentru calitatea si varietatea ceaiurilor, pentru designul inovator al accesoriilor si tehnica de ambalare eleganta si opulenta, Tea Forte reinventeaza si redefineste experienta ceaiului, oferind constant produse extraordinare.

Website: www.teaforte.ro
Pagina de FB: http://www.facebook.com/leonidas.dorobanti

Premiile Leonidas:

3 cutii de praline belgiene Leonidas de la magazinul Leonidas din Calea Dorobantilor 35, Bucuresti. Cutia din matase contine un asortiment de 12 praline Leonidas. Leonidas este un brand renumit de ciocolată belgiana, cu peste 1.400 de magazine in toata lumea si cu o gama diversificata de praline. Leonidas garanteaza prospetimea si calitatea produselor sale. Pralinele sunt realizate intotdeauna dupa metodele traditionale, folosindu-se numai cele mai bune ingrediente: 100% unt de cacao pentru invelis, ingrediente naturale precum unt si smantana proaspete, si delicatese precum alune din Turcia, cirese Morello din Perigord, migdale din Italia, nuci din Grenoble. Pe scurt, cele mai bune ingrediente care se pot gasi in toata lumea. Pentru a putea garanta prospetimea si compozitia exceptionala, Leonidas a introdus un sistem de control al calitatii sofisticat, folosind ultimele tehnologii in domeniu.

Website: www.pralinebelgiene.ro.
Pagina de FB: www.facebook.com/leonidas.dorobanti

*Nu se acorda valoarea in bani a premiului