Un nou magazin de vinuri in Bucuresti: Fox Wines

Richard Fox, cunoscut pasionatilor de vinuri din Bucuresti pentru degustarile exclusiviste organizate la diverse restaurante, dar si pentru rolul pe care l-a avut in relansarea wine-shop-ului Ethic Wine, este incepand de la mijlocul lunii noiembrie si proprietar de magazin de vinuri. Conceptul dezvoltat, Fox Wines, se prezinta cu aceeasi politica de preturi, cu care Richard si-a obisnuit clientii: vinuri bune, la preturi corecte!

Publicitate
Excursii

Pe langa vinurile romanesti, de la cel mult zece producatori, in portofoliul magazinului vor mai putea fi gasite si vinurile aduse direct de catre Richard Fox de pe piata din Londra, unde a activat timp de 6 ani pentru Thresher Group, unul dintre cei mai importanti retaileri independenti de bauturi din Marea Britanie. „Vom incerca sa aducem marci exclusiviste, unice, vinuri care ne fac placere, in care credem. De asemenea, vom avea in portofoliu si cateva cognac-uri si scotch-uri de la case producatoare mici si poate si cateva beri nedemocratice”, afirma Richard Fox. Foarte important pentru proaspatul proprietar de magazin este sa aiba o relatie directa cu distribuitorii sai, pentru ca „este mai usor sa negociezi direct cu producatorul. Merg pe principiul: dezvoltam o relatie, crestem impreuna!”.

In fiecare saptamana, in magazinul Fox Wines, clientii pot gasi si o oferta promotionala. De asemenea, pe langa spatiul expozitional, magazinul dispune si de un spatiu de degustare unde vor fi organizate diverse degustari si prezentari. „Vreau sa fie un loc in care lumea sa vina si sa invete lucruri corecte si bune despre vin. Cu aceste degustari vom afla ce prefera consumatorul si ne vom orienta catre vinurile care ofera ce vor oamenii”, mai afirma Richard.

Publicitate
IPPU