Un restaurant la inaltime

amiens_finance06In luna mai a acestui an, va fi lansat in Romania conceptul numit „restaurantul suspendat”, ce presupune organizarea de evenimente in aer, pe o platforma suspendata la 50 de metri deasupra solului, la pretul de 15.000 de euro.

Conceptul inedit, creat de compania „Event in the Sky”, a avut un succes rasunator, el functionand in acest moment in peste 30 de tari din intreaga lume. Potrivit reprezentantilor din Romania, mai multe hoteluri de lux si institutii si-au aratat interesul pentru organizarea de astfel de evenimente. Pretul pentru inchirierea platformei si a personalului, pentru un eveniment cu 22 de persoane, se ridica la 8.900 euro, dar pachetul, care include si alte servicii, inclusiv de catering, este in medie de 15.000 euro.

 

restaurant_suspendatLansarea „restaurantului suspendat” va avea loc la jumatatea lunii mai, in centrul Bucurestiului, iar organizatorii spera ca in primul an de activitate sa organizeze 50 de astfel de ridicari. Platforma poate fi ridicata pana la 50 metri, iar capacitatea maxima este de 22 de persoane. Ea va avea o singura masa, participantii fiind prinsi in centuri de scaune speciale. Restaurantul suspendat poate fi folosit pentru diferite evenimente, precum nunti, intalniri de afaceri, conferinte de presa, jocuri de cazino, degustari de vinuri, demonstratii culinare sau vizionarea competitiilor sportive si concerte. Din pacate, aceasta inventie nu a fost dotata (deocamdata) cu closete.