Val Duna FIZZ – premiera absoluta in Romania

Carl Reh Winery, producatorul vinurilor Val Duna, a lansat pe piata din Romania un produs in premiera – vinul perlant FIZZ, imbuteliat la doze de aluminiu de 200 ml.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Potrivit producatorului, FIZZ se inscrie in filosofia gamei Val Duna, din care face parte si care cuprinde vinuri proaspete si moderne, de baut in orice ocazie alaturi de prieteni, destinate persoanelor cu spirit tanar, care apreciaza cele mai noi tendinte si care stiu sa se distreze.
Prin concept si forma de ambalare, FIZZ reprezinta si o dovada de sincronizare a pietei din Romania cu trendul mondial in materie de consum de vinuri. FIZZ este un produs care vizeaza in special segmentul HoReCa superior (in special cluburile si discotecile la moda), insa va putea fi gasit si pe rafturile principalelor retele de retail din toata tara.

Carl Reh Winery (CRW) este un producator de vinuri cu capital german care opereaza in zona Oprisor (Mehedinti) si care detine gamele Val Duna, River Route si La Cetate. CRW este, totodata, si unul dintre cei mai importanti exportatori de vinuri avand ca denumire de origine Romania. Val Duna este primul brand de vinuri din Romania care a decis sa sprijine miscarea culturala “Revolutia Plescoi”, actiune initiata de Clubul Presa de Vin pentru pastrarea si promovarea produselor traditionale romanesti.

Publicitate
Domeniul Bogdan