Valdo Invest Wine Blending Party @GoodWine

Un eveniment mai puțin obișnuit pentru târgurile de vin de la noi (și în general) va avea loc la standul companiei Valdo Invest, îmbogățind totodată oferta de la GoodWine (15-17 aprilie 2016): o competiție amicală – de asamblare de vinuri după inspirație – între enologii de la standuri, urmată de o jurizare și un party cu vinurile astfel realizate.

Publicitate

Valdo banner„Enologii sunt rockstarurile industriei vinului și ale evenimentului nostru”, au anunțat organizatorii, care adaugă că scoțând astfel în afara cramelor o parte din activitatea enologilor au intenția de a crea un moment educațional special, interactiv și creativ. Fiecare enolog va veni cu 3 dintre vinurile sale în lounge-ul Valdo Invest (care va fi dotat cu instrumentele necesare), acolo va schimba două dintre vinuri cu ale colegilor și va realiza ulterior propriul asamblaj, având grijă ca propriul vin să nu depășească 60% din produsul final. Winemakerul al cărui vin va fi declarat câștigător va primi un premiu constând într-un vas din oțel inoxidabi tip barrique, produs de compania PIM din Bulgaria.

Sâmbătă, 16 aprilie, de la orele 15.00, vizitatorii târgului vor putea afla la standul Valdo Invest care sunt câștigătorii și vor putea degusta vinurile, în party-ul care va încheia această activitate specială. Parteneri ai Wine Blending Party sunt International Wine Contest Bucharest (IWCB) și Vinul.Ro.

Publicitate