„Vara in alb” racoreste Capitala! (galerie foto)

A inceput „Vara in Alb”, cea de-a doua etapa a campaniei eveniment demarata in urma cu doua luni de Vinul.Ro, manifestare unica in Romania ce are ca principal obiectiv promovarea vinului si a consumului generic de vin.

Publicitate
Vinarte

Evenimentul a fost deschis sambata, 9 iulie, cu un „Mars in alb”, in cadrul caruia ambasadoarele campaniei au defilat prin Centrul Istoric, incercand sa mai racoreasca atmosfera incinsa cu pahare de vin alb. Tot in aceeasi zi a fost prezentata si mascota campaniei, o statuie umana, care a reprezentat un bun prilej de fotografii pentru foarte multi dintre trecatorii din zona. Pata de culoare a venit din partea formatiei Swing en Vogue, care, prin recitalul sustinut la restaurantul Charme, a reusit o asociere ideala intre acordurile de jazz-swing si aromele vinurilor din campanie.

Timp de doua saptamani, pasionatii de vinuri vor putea degusta la preturi speciale cele 23 de vinuri intrate in campanie, in 12 localuri din Bucuresti.

Publicitate
IWCB

Vinuri albe din campania „Vara in alb” au fost atent selectionate de producatorii si importatorii care participa la acest eveniment: Cramele Recas, Avincis, Casa Isarescu, Domeniile Sahateni, Domeniile Samburesti, Murfatlar Romania, Heinrig Distribution, Lerida, Alexandrion Group si Portugal Trading.

Cele 23 de vinuri pot fi degustate in 12 locatii din Bucuresti. Cei care nu vor sa renunte la escapadele in Centrul Istoric al Capitalei vor putea gasi vinurile la „Charme” (str. Smardan nr.12), la „1000 de Chipuri” (str. 11 Iunie, nr. 17), la „Corelli Winebar” (str. Smardan nr. 28) si la „Cafeneaua Carada” (str. Eugeniu Carada). Pentru ceilalti amatori, vinurile pot fi degustate la „Rodon” (str.Jean Louis Calderon nr. 16), la Nargila Grill&Bar (str. Bibescu Voda nr.1), la „Caffe Tabiet” (str. Avrig nr. 29), la cele doua locatii ale restaurantului „Thalia” (str. Cuza Voda nr. 179 si str. Sevastopol nr. 8 ) si in cele trei locatii pe care le detine „Trattoria Verdi” (str.Popa Nan nr. 140, str. Piscului nr.10 si str.Aviatorilor nr.19).

Clientii care vor comanda vinurile prezente in campania „Vara in Alb” vor avea, pe langa bucuria degustarii unor vinuri de calitate, si sansa de a castiga premii surpriza, oferite de „Accesorii Vin” (www.accesoriivin.ro) si de ceilalti parteneri ai evenimentului.