Vara începe cu Villa Sandi: un altfel de Atelier de vinuri

Ediția din 14 mai a Atelierului de vinuri by Vinimondo & Vinul.Ro va fi una sub semnul petrecerii: pentru că se apropie vara, Flavio Geretto, invitatul special de la Villa Sandi, va conduce o seară efervescentă, în a cărei încheiere va fi dezvăluit un nou spumant al prestigiosului producător italian: “Opere Serenissima”, în premieră pentru România.

macheta_atelier_villasandiCei prezenți vor explora prosecco, cu toate treptele sale de calitate, la Grand Cafe Van Gogh, din strada Smârdan numărul 9 (Centrul Vechi). Un bufet cu asocieri gastronomice va fi amenajat la etaj.

Il Fresco
Il Fresco Rose
Brut Millesimato
Auris
Cartizze
Opere Serenissima

Petrecerea va avea loc la etajul 1 al cafenelei.  Biletul costă 125 lei / persoană și poate fi procurat de pe site-ul importatorului.

Atelierul de Vinuri este un proiect Vinimondo & Vinul.ro menit să aducă un plus de informație și să-i ajute pe cei interesați să descopere particularitățile unor mari vinuri din lume sau a unor regiuni celebre, si cele mai cunoscute metode de vinificare. Pentru fiecare întalnire e pregătită câte o temă distincta, iar partea practică – degustarea – este realizată cu ajutorul unor vinuri și producători care au scris istoria modernă a vinului. Degustările sunt ghidate de reprezentanți ai producatorilor.