Vara începe cu Villa Sandi: un altfel de Atelier de vinuri

Ediția din 14 mai a Atelierului de vinuri by Vinimondo & Vinul.Ro va fi una sub semnul petrecerii: pentru că se apropie vara, Flavio Geretto, invitatul special de la Villa Sandi, va conduce o seară efervescentă, în a cărei încheiere va fi dezvăluit un nou spumant al prestigiosului producător italian: “Opere Serenissima”, în premieră pentru România.

Publicitate
Ravago

macheta_atelier_villasandiCei prezenți vor explora prosecco, cu toate treptele sale de calitate, la Grand Cafe Van Gogh, din strada Smârdan numărul 9 (Centrul Vechi). Un bufet cu asocieri gastronomice va fi amenajat la etaj.

Il Fresco
Il Fresco Rose
Brut Millesimato
Auris
Cartizze
Opere Serenissima

Publicitate
Oprisor

Petrecerea va avea loc la etajul 1 al cafenelei.  Biletul costă 125 lei / persoană și poate fi procurat de pe site-ul importatorului.

Atelierul de Vinuri este un proiect Vinimondo & Vinul.ro menit să aducă un plus de informație și să-i ajute pe cei interesați să descopere particularitățile unor mari vinuri din lume sau a unor regiuni celebre, si cele mai cunoscute metode de vinificare. Pentru fiecare întalnire e pregătită câte o temă distincta, iar partea practică – degustarea – este realizată cu ajutorul unor vinuri și producători care au scris istoria modernă a vinului. Degustările sunt ghidate de reprezentanți ai producatorilor.