Restaurantul Casa

Intrarea Spatarului nr. 4
021/317.22.65
0740/25.75.95Decoratiunile din fier forjat ale barului, ale scaunelor si meselor de la acest restaurant sunt remarcabile nu atat prin costuri exorbitante, cat prin imaginatia de care au dat dovada cei care au gandit spatiul, iar atmosfera creata de combinatia de culori verde-portocaliu si lemn reuseste sa dea senzatia de caldura. Faptul ca exista un parter si un etaj, ambele impartite in salonase mai mici, adauga locului un aer aparte, caci te poti bucura de intimitate.
Lista meniu de aici te poate purta intr-o calatorie unica prin gastronomia exotica a unor tari precum China, Portugalia, Spania, India, Mexic, Italia, Ungaria etc, unele preparate purtand nume precum: Indian, Mexican, Chinezesc, Portughez. Pentru cei conservatori, fara inclinatii spre experiment, cei de aici au pregatit preparate traditionale romanesti, cele mai cautate fiind Platou Plescoi si Tigaia picanta.
In acelasi ton cu restaurantul a fost amenajata si baia de dame. Nuantele calde de verde si portocaliu ale faiantei si bancuta din lemn masiv, lumanarile aromate, pernitele si floricele confera acestei incaperi o noua destinatie: loc de respiro, unde poti sa-ti reimprospatezi machiajul in liniste.
In aceasta perioada, restaurantul este si expozitie cu vanzare pentru patru corifei ai fotografiei romanesti: Catalin Savulescu, Andrei Contiu, Marius Mihalache si Anton Marinescu.