Villa Vinea, in Galeria Vinurilor Romanesti by Vinexpert

 

Publicitate
Vinarte

villa vinea

Dupa vacanta de vara, proiectul VINEXPERT  Galeria Vinurilor Romanesti continua! Incepand de luni 27.10.2014, doua saptamani vor fi dedicate casei Villa Vinea, al saselea producator roman din cadrul proiectului.

Publicitate
Caloian

In perioada 27 octombrie – 9 noiembrie, gamele Villa Vinea Selection si Premium, prezente in reteaua Vinexpert, vor putea fi achizitionate la preturi speciale, cu un discount de 15%, iar Gewurztraminer Premium, Sauvignon Blanc Selection, Feteasca Neagra Premium si Pinot Noir Premium se vor regasi in meniul “la pahar”.

Evenimentul principal al acestei perioade va avea loc marti, 28 octombrie , incepand cu orele 19:30 la wine bar-ul Vinexpert Dorobanti (Cal. Dorobanti nr. 152)

Participantii vor degusta,  in prezentarea dl. Licurici Valeriu Corneliu, reprezentant comercial Villa Vinea pentru  zona de sud a Romaniei, sapte vinuri apartinand ambelor game :

Feteasca Regala 2013 Premium, un vin direct, sprintar, corect si prietenos;
Sauvignon Blanc 2013 Selection, cu ale sale arome tipice, destul de intense, de citrice, flori de soc, cu impresii de polen si cremene;
Gewurztraminer 2013 Selection, mineral, placut, cu textura mieroasa;
Rose Zweigelt 2013 Premium, un vin lejer, prietenos, proaspat, de culoare rose somon placuta, usor atipica;
Feteasca Neagra 2012 Premium – cu gust direct, placut, cu senzatii dulci si taninuri prezente;
Pinot Noir 2011 Selection,  asezat, sobru si complex;
Contessa 2012 Selection , vin alb licoros, perfect echilibrat, cu aroma racoritoare de muscat si gutuie.

In seara evenimentului, vinurile degustate se vor putea achizitiona cu un discount de 20%!

Calitatea vinurilor de la Villa Vinea se datoareaza, in primul rand, solului si climei regiunii: dealuri mai repezi sau mai domoale, care se scurg molcom inspre Tarnava, cu marne, argile, nisipuri – in alternanta -, roci tipice bazinului Transilvaniei, acoperite cu un strat fertil de humus. Pe cele ce privesc inspre miazazi se vad, din loc in loc, urmele viilor stravechi – cele mai vechi documente care atesta acest lucru datand din secolul al XVIII-lea.

Intrarea este libera. Numarul de locuri este limitat.
Rezervari la 0740 029 642, marketing@vinexpert.ro, dorobanti@vinexpert.ro.