Vin Alira pentru sângele tău – campanie de încurajare a donării

“În preajma Sărbătorilor de iarnă, fiecare persoană poate oferi cel mai frumos cadou – viaţa. Oricine poate fi providenţial pentru viaţa a aproape trei persoane prin actul donării de sânge. Mai mult decât atât, recompensa va fi una inedită pentru acest gest”, se arată în comunicatul de presă al cramei Alira.

Publicitate
Excursii

În mod concret, în perioada 6-19 decembrie 2016 are loc acţiunea “Vin pentru Sânge” prin care toți donatorii către Centrul de Transfuzie Sanguină București, str Constantin Caracaş nr. 2-8, vor primi la schimb, pentru donația lor, o sticlă de vin roșu. Cei implicaţi în campanie sunt comunitatea OSP, alături de “Împreună Facem Bine”, Dumitrescu şi Dinu SPRL şi vinurile Alira.

Vin pentru sange 1Scopul acţiunii este de a atrage atenţia rolului vital pe care îl are donatul de sânge asupra unei persoane aflate în suferinţă. Iar acum poate fi momentul de a le oferi cel mai frumos cadou de Crăciun din viaţa lor.

Publicitate
IPPU

OSP “Oamenii Susţin Proiecte” este o comunitate on-line, activă din 2012, care are ca scop mobilizarea membrilor comunităţii prin conţinutul său de satiră urbană. Sunt implicaţi, de asemenea, într-o serie de campanii şi proiecte sociale. Alături de ei, sunt “Împreună Facem Bine”, un colectiv de oameni neafiliaţi în niciun tip de organizaţie, care dau dovadă de implicare socială prin ajutarea persoanelor cu probleme. Modul în care va funcţiona proiectul “Vin pentru sânge” va fi de a recompensa pe fiecare donator sau pe fiecare persoană care își convinge un prieten să doneze sânge, cu câte o sticlă de Alira Tribun 2011. Un vin roșu, cu poveste, ideal pentru această perioadă. După cum spun și cei de la Alira, acest vin este “apărătorul intereselor poporului”. Modalitatea prin care se va intra în posesia sticlei se va realiza prin postarea pe pagina de Facebook a evenimentului “Vin pentru Sânge” a unei fotografii cu carnetul de donator vizat. Bonurile de masă primite în urma donațiilor vor fi strânse şi folosite pentru ajutorarea persoanelor cu probleme.

“Vin pentru sânge” este la a treia ediție, iar în fiecare campanie activă, proiectul a reușit să crească numărul de donatori cu peste 300% față de perioada similiară din anul precedent.