“Vin la jazz” la Palatul Bragadiru: un spectacol al vinurilor românești la Cercul de Fetească

Următorul eveniment din seria Cercul de Fetească, demers cultural inițiat de revista Vinul.Ro pentru promovarea soiurilor tradiționale românești (nu doar Fetească!), va avea loc joi, 16 iulie 2015, la Palatul Bragadiru din Capitală, de la orele 19.00. Biletele costă 70 lei / persoană și pot fi procurate de la Eventim.

Publicitate
Ravago

Pentru seara de 16 iulie, concertul este unul special – o reunire mult așteptată a cunoscutei trupe Slang – Luiza Zan fiind vocea de excepție care va încânta publicul, alături de Adalbert “Jimmy” Cserkesz (chitară) și Asztalos “Asterix” Zsolt (percuție). De întreținerea unei atmosfere “live party” va fi responsabil DJ Sasha Gherghel (Zabriskie) și, pe lângă vinuri din soiuri românești de la diferite crame de pe tot cuprinsul României, oaspeții se vor bucura să deguste și brânzeturi din lapte de capră marca LactIQ, de la Elcomex.

Poliana Parichi“Judecând după numărul record de rezervări la Cercul de Fetească din Grădina Verona, când am fost nevoiți să stopăm vânzarea de bilete cu 2 zile înainte de eveniment, pentru a evita supraaglomerarea, această serie de evenimente a atins deja o notorietate și o atractivitate remarcabile”, afirmă Poliana Parichi, responsabilul proiectului din partea echipei Vinul.Ro. “În momentul de față, numărul de persoane care doresc să deguste vinurile din soiuri românești într-un cadru relaxat, alături de muzică de calitate, depășește cele mai optimiste estimări ale noastre de la începutul anului”, mai anunță ea.

Publicitate

“Ca o cramă care a participat încă de la prima reuniune a Cercului de Fetească, am putut urmări evoluția în timp a acestei inițiative și ne bucură foarte mult să observăm că interesul publicului a crescut într-o asemenea măsură. E o plăcere să vedem cât de mulți tineri participă, degustă, întreabă, compară vinurile românești prezentate. Este o evoluție importantă și ne oferă nouă nu doar o platformă de promovare, ci și un mediu de unde primim feedback sincer din partea unor consumatori pe care nu îi întâlnim cu ușurință în altă parte”, afirmă, la rândul ei, Luminița Tzakis, director național de vânzări al Cramei Oprișor.

Partener al evenimentului, care va stinge setea de după vin, este apa minerală Bucovina.