Vin’ la Mare. Din iunie, Vinul.ro iti aduce vinul favorit pe litoral

vin la mare 168712590 ThinkStockStim ca va pregatiti de plecare. Stim ca, deja, destinatia de vacanta a fost aleasa si mai stim ca multi vor ajunge, mai pe fuga, mai in sejur, pe Litoral. Si mai stim si ca unii ne vor simti lipsa. Ei bine, pentru toti iubitorii vinului care vor face anul acesta traditionalul sejur pe Litoral, Vinul.Ro isi va organiza o subredactie sezoniera pe malul Marii Negre.

Publicitate
Excursii

Vom veni cu cateva evenimente pe care le dedicam tuturor celor care simt ca prima faza a insolatiei se trateaza cel mai bine cu un pahar aburit de rose, ca midiile se misca mai natural in vinul alb sau ca un rasarit de luna se traieste mai intens alaturi de persoana iubita si de un pahar cu vin rosu.

Sunteti la Mamaia si nu vreti sa va miscati de pe plaja? Ei bine, nu trebuie s-o faceti. In Mamaia Nord va asteapta Marttinez Beach, un lounge exclusivist cu vin la sticla sau la pahar, alaturi de muzica mixata live de un DJ harsit in ale platanelor si alaturi de zambetele animatoarelor. Vinurile din campania Wine Sensation se vor schimba in fiecare joi, cand va fi organizat un party special pentru lansarea noii oferte.

Publicitate
Velvet

Nu vreti la Mamaia? Sunteti mai atras de Vama Veche? Atunci, tot ce trebuie sa faceti este sa urcati 20 de metri, pe faleza, ca sa intrati in atmosfera boema, dar totodata rafinata a terasei La Pescarie. Proiectul Vin in Vama va asteapta tot cu vin la sticla sau la pahar, tot cu DJ, dar cu altfel de muzica si cu o atmosfera mai relaxata, cu proiectii de filme si discutii libere despre cate-n luna si in stele. Vinerea va fi ziua de sarbatorire a noilor vinuri din promotie, care vor putea fi degustate pe tot parcursul saptamanii. Daca insa vreti mai mult, atunci va trebui sa mergeti pana in Constanta, la Ristorante – Pizzeria Toscana. O data pe saptamana, intr-unul din cele mai selecte restaurante din tara va asteptam la Seratele Vinul.Ro, unde vinurile din selectia speciala a saptamanii vor fi insotite de muzica live, de amabilitatea hostess-elor, dar si de explicatiile somelierului dedicat.