Vina Errazuriz, cele mai multe puncte Parker

Vina Errazuriz conduce pentru al doilea an consecutiv in topul celor mai bune crame chiliene in topul alcatuit de renumitul critic de vinuri american, Robert Parker, potrivit Harpers.co.uk.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Primul loc in topul lui Parker il ocupa vinul Vinedo Chadwick 2007, care a primit cel mai mare punctaj, 97 de puncte, fiind declarat de criticul american „cel mai bun Cabernet Sauvignon chilian”. Un alt vin emblematic al cramei Vina Errazuriz, Don Maximiano 2007, a ocupat locul al treilea, punctat la 94+ de puncte, fiind urmat de KAI 2007, cu 94 de puncte. Alte trei vinuri ale producatorului chilian au ocupat locuri in prima jumatate a topului format din 204 vinuri.

Vina Errazuriz este reprezentata in Romania de importatorul Halewood International Premium Imports, parte a grupului Halewood International. De asemenea, Errazuriz Max Reserva 2005, unul dintre vinurile emblema ale producatorului chilian, s-a numarat printre cele mai apreciate vinuri de catre juratii concursului Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2010, primind medalie de aur.

Publicitate
Velvet

One thought on “Vina Errazuriz, cele mai multe puncte Parker

  1. mie mi se pare un lucru foarte important ca in sfirsi revista vinul.ro a observat ca Robert Parker este unul dintre cei mai inportanti critici de vin al momentului ,eu am mai scris pe forum despre acest critic si despre vinurile premiate de el dar eu vorbeam de vinuri care au primit 100 de puncte nu doar 97 si 94 si nu erau chilene ca erau espaniole poate ca vorbiti si despre aceste vinuri in articolele urmatoare.

Comments are closed.