Vinalia intra in Top Drinks

“Vinalia, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de vinuri din Transilvania, s-a asociat in participatiune, cu o cota de 50%, cu Top Drinks, detinator al celui mai cunoscut lant de magazine de bauturi din Cluj-Napoca”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii la Cluj-Napoca marti, 5 februarie 2008.

Publicitate

Potrivit actionarilor, in urma asocierii Top Drinks va deveni distribuitor direct al marcilor importate exclusiv pe piata romaneasca de catre Vinalia: Chateau Puech-Haut, Chateau de la Negly, Gerard Bertrand, Gerard Depardieu, Domain de la Ravannes etc.

Numele de Top Drinks si profilul de “liquor store” al lantului de magazine va ramane neschimbat, dar se va schimba politica de achizitii si selectare a produselor, iar noua strategie de promovare va include cataloage, promotii, consiliere si training de personal, se mai arata in comunicat.

Publicitate
IPPU

“Pentru 2008 ne propunem marirea cu 25% a cifrei de afaceri, deschiderea a inca doua magazine in Cluj-Napoca si crearea unei retele nationale”, a anuntat Marcel Farcas, director general al Vinalia. “Vrem sa devenim cel mai important si exclusivist furnizor local de vinuri si bauturi spirtoase”.

Top Drinks detine magazine in zone centrale are orasului Cluj-Napoca, avand o cifra de afaceri de 3 milioane RON anual. Vinalia este rezultatul asocierii dintre Cadmus (importator avand in portofoliu marci din Franta, Chile, Argentina, Australia etc) si In Vino Veritas, proprietar al Vinotecii Bolyai din Cluj-Napoca si unul dintre cei mai cunoscuti distribuitori de vinuri si bauturi spirtoase din Cluj.