Vinexpert prezinta sampaniile Cattier la Artmark

Advertorial – Pentru ca vinul este o arta, iar sampania este regele vinurilor, Vinexpert, importatorul Sampaniei Cattier in Romania, s-a asociat cu Artmark pentru organizarea unui eveniment savuros cu elemente de mecenat. Mai precis, pe 5 septembrie, de la ora 19.00, la sediul
Artmark din strada C.A.Rosetti nr.5 va avea loc prezentarea Casei de Sampanie Cattier si a produselor acesteia, urmate de o degustare a trei sampanii reprezentative ale producatorului francez. Prezentarea va fi facuta de un oaspete de onoare, nimeni altul decat proprietarul cramei, Jean Jacques Cattier. Casa de Sampanie Cattier a fost fondata in 1763 si produce vinuri sub marca proprie din 1918. Calitatea sampaniilor Cattier este recunoscuta pe plan mondial, producatorul din Champagne devenind furnizorul oficial al unor companii aeriene de top, precum Air France, Lufthansa sau Air China. De asemenea, produsele Cattier au fost asociate cu importante evenimente sportive, cum ar fi Jocurile Olimpice de la Beijing 2008 si UEFA EURO 2008.

Publicitate
Excursii

Evenimentul nu este o simpla degustare, pentru ca, pe langa promovarea unor spumante de calitate, manifestarea are ca scop colectarea de fonduri pentru restaurarea tablourilor din Pinacoteca Bucuresti. Multe dintre aceste opere de arta vor putea fi admirate luni, in sala Artmark din Palatul Cesianu-Racovita. In contul taxei de 150 de lei, participantii la eveniment vor primi si cadouri. O sticla de spumant French CanCan si un abonament pe un an la Vinul.Ro.