Vinimondo pe iOS și Android: afli informații mai ușor, cumperi vinuri de pe mobil, împărtășești cu prietenii

Prima aplicație din România dedicată vânzării vinurilor a fost lansată astăzi de către importatorul Vinimondo. După cum a anunțat în comunicatul de presă, “lansarea este parte din strategia Vinimondo de a aduce vinurile mai repede, mai aproape de client”. Potrivit inițiatorilor, “aceasta este prima aplicație dedicată vânzării de vinuri în România și are menirea de a ajuta consumatorii să fie mai aproape de vinurile pe care și le doresc, de informațiile despre acestea, de evenimentele și știrile din lumea vinurilor”. Iubitorii de vinuri de calitate vor putea să găsească și să comande mai ușor vinul preferat, aflând totodată informații complete despre acesta, având posibilitatea să facă asocieri cu mâncarea, să descopere evenimente din țară și din străinatate, să caute promoții și să aibă acces la acestea mai ușor.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Vinimondo appAplicația se sincronizează în timp real cu site-ul importatorului, fiind optimizată și pentru device-urile de ultimă generație. Vinurile existente în portofoliul importatorului sunt listate în ordine alfabetică, dupa preț, după țara de origine și după culoare. În plus, selecția se poate realiza după elemente extrem de importante precum ratingurile internaționale ale celor mai renumiți critici, ratingurile consumatorilor, precum și în funcție de asocierea cu preparatele culinare: fiecare vin are pagina dedicată, cu specificațiile venite de la producător, notele de degustare, recomandări de asocieri gastronomice și ratinguri. Utilizatorii înregistrați pe site-ul Vinimondo.ro pot folosi aceleași date de logare și pentru aplicație, dar există și opțiunea de înregistrare cu contul de Facebook. Orice utilizator înregistrat poate cumpăra sau vota vinuri, poate împărtăși impresii despre ele sau despre locul în care s-a întâmplat degustarea.

„Scopul acestei aplicații este ușurarea vieții consumatorului. Într-o lume din ce în ce mai grăbită și mai în mișcare, aproape întotdeauna cu telefonul în mână, ne-am gândit că ar fi util să dezvoltăm un instrument care să înglobeze toate informațiile (…) care să fie în același timp și un instrument de cumpărare ușor de utilizat”, a declarat Liviu Guțuțui, General Manager Vinimondo.

Publicitate
IPPU

Potrivit comunicatului, compania Vinimondo își propune să aducă și altceva nou, în curând: o „hartă” a celor mai bune locuri de degustat vinuri de calitate.

Pentru utilizatorii iOS, aplicația poate fi descărcată aici. Pentru utilizatorii de Android, aici .