VinMag.Ro, prietenii tai cu vinuri bune (comunicat)

 

Publicitate

DSC_2567

Peste 800 de vinuri imbuteliate din surse verificate (autohtone si din import), cadouri personalizate corporate sau pentru diferite evenimente mari si mici, dar mai ales o experienta placuta de cumparaturi si informare – toate sunt disponibile la un click distanta prin magazinul VinMag.Ro.

Publicitate
Oprisor

Sub sloganul “VinMag.Ro: prietenii tai cu vinuri bune”, reteaua formata din online shop-ul cu acelasi nume, plus 7 magazine fizice (Bucuresti, Constanta, Pitesti, Targoviste) propune pentru perioada sarbatorilor o campanie care sa aduca vinurile bune mai aproape de consumatori. “O experienta usoara si placuta de cumparare, insotita de beneficii ca oferte si pachete speciale, posibilitatea de degustare a unora dintre produse pe durata campaniei si varietatea de produse disponibile contribuie la un grad mai mare de confort al cumparatorului, care astfel alege in cunostinta de cauza si poate ajunge la produsul de care are nevoie, fie ca il cunostea dinainte, fie ca afla abia pe site despre el”, spune Irina Marasoiu, marketing manager al VinMag.Ro. O parte importanta a beneficiilor pentru consumator sta in vanzarea asistata: astfel, clientii pot nu doar sa cumpere, ci si sa afle informatii despre vinuri, caracteristici ale diferitelor crame, regiuni si produse. “Facem pachete prestabilite sau doar cosuri in care clientii isi pot pune ce doresc, la cerere (cadouri corporate, ravase, cutii speciale etc). Indiferent de eveniment (aniversare, petrecere sau o seara linistita in familie), avem o solutie personalizata pentru fiecare client”, subliniaza Irina Marasoiu.

In conformitate cu sloganul campaniei – “Prietenii tai cu vinuri bune” -,  locuitorii zonelor adiacente magazinelor primesc in cutiile postale vouchere in baza carora pot beneficia de oferte speciale. Intotdeauna, de sarbatori, VinMag.Ro organizeaza concursuri cu premii pentru clienti – detaliile exacte fiind disponibile in magazinul online si afisate la vedere. Pe tot parcursul anului, pe site sunt in derulare 2-3 promotii deosebite, care tin cont de sezonalitate si de preferintele clientilor.

Prezent de noua ani pe piata, VinMag.Ro a inceput cu un magazin in Pitesti, dupa care au urmat Targoviste, Bucuresti si Constanta. In afara de vinuri (vrac de la Recas, imbuteliate de la aproape toate cramele romanesti, plus importuri din alte zece tari), reteaua mai vinde cafele, ciocolaterie, delicatese, distilate si accesorii.

www.VinMag.Ro
0785.283.581 (mobil)
021.430.40.50 (tel / fax)
office@vinmag.ro