Vinul.Ro are rubrica in Weekend Adevarul

Vinul.Ro si publicatia Adevarul a incheiat, la inceputul lunii iunie, un parteneriat de promovare si continut. Astfel, Vinul.Ro va publica in paginile Weekend Adevarul cele mai interesante materiale despre vinurile si producatorii din Romania, precum si ultimele noutati de pe aceasta piata.

Publicitate
Domeniul Bogdan

In primele trei numere ale Weekend Adevarul au fost publicate materiale despre inaugurarea cramei Avincis, despre noua gama de vinuri de la Senator Wine, dedicata femeilor, si un articol despre meseria de somelier in Romania. De asemenea, in paginile Weekend Adevarul mai poate fi gasita si rubrica „AV – ABC-ul vinului„, un dictionar de termeni enologici.

Weekend Adevarul, cel mai nou produs marca Adevarul, ofera „totul de citit” in 128 de pagini, de la cele mai calde evenimente, pana la informatii despre alternativele de petrecere a timpului liber, destinatiile pentru voiaj, informatii utile despre intretinerea casei si gradinii, sanatate, scoala si educatie, viata si stil, dar si o rubrica speciala dedicata vinului.

Publicitate
Velvet