Vinul.Ro, partener al Wine Expo Poland 2016 (Varșovia, 28-29 octombrie)

Una dintre cele mai mari piețe europene după numărul de locuitori (peste 38 de milioane), Polonia, a devenit în ultimii ani o destinație predilectă pentru eforturile de promovare a exporturilor de vin. România și Republica Moldova, printre altele, se bucură de o bună reputație în rândul polonezilor, ceea ce e de natură să ușureze succesul cramelor de la noi din țară, iar numărul evenimentelor de specialitate în cadrul cărora acestea se pot promova a crescut an de an.

Publicitate
Velvet

Începând de anul acesta, revista Vinul.Ro a devenit partener media al unuia dintre cele mai importante târguri de profil din Polonia – Wine Expo Poland – care va avea loc în 28-29 octombrie la Varșovia, în Warsaw International Expocentre WXPO XXI. Vom promova acest târg (și nu numai) către producătorii români de vinuri și vom promova participarea acestora, cu speranța că imaginea și vânzarea cramelor de la noi din țară va avea de câștigat printr-o prezență mult mai activă în această țară. În măsura în care expozanții conaționali vor da curs invitației organizatorilor, Vinul.Ro își manifestă deplina disponibilitate pentru organizarea unui masterclass de vinuri românești la Varșovia – pe care, prin parteneriatele și relațiile locale, îl vom putea promova și noi către media de specialitate și consumatorii avizați din Polonia.

Logo wine-expo-polandWine Expo Poland 2016 va avea loc în Pavilionul 3 al centrului expozițional EXPO XXI situat pe strada Prądzyńskiego 12/14, cu o suprafață totală de aproximativ 3.600 de mp și care poate găzdui simultan cca 4.000 de persoane. Pentru a ușura misiunea participanților, Wine Expo Poland a încheiat o serie de parteneriate cu prețuri preferențiale cu hoteluri din împrejurimi și, de asemenea, pun la dispoziția acestora o listă de alte facilități menite să le facă prezența mai vizibilă: translatori, mobilier, standuri gata făcute, săli speciale de evenimente etc.
* Deadline-ul pentru înscrierea expozanților este 10 septembrie 2016, iar organizatorii oferă tarife speciale pentru contractele semnate până în data de 30 iunie. Lista facilităților oferite și setul de documente pentru înscriere poate fi accesat online aici.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Imaginea din deschiderea acestui articol este preluată de pe site-ul e-Architect.co.uk

Un filmuleț de la ediția precedentă a Wine Expo Poland puteți urmări aici: