Vinul.Ro te ajuta la raft: cautari dupa coduri de bare

Codul de bare nu mai este doar un simplu instrument util doar la casele de marcat, pentru a afla cat costa un produs. Mai nou, el a devenit un instrument cu ajutorul caruia cumparatorii pot afla mult mai multe informatii despre produsele pe care intentioneaza sa le achizitioneze.

Publicitate
Ravago

Vinul.Ro s-a aliniat acestei tendinte si a introdus in baza de vinuri de pe portalul propriu codurile de bare ale majoritatii vinurilor degustate. Astfel, prin simpla introducere online a sirului de numere care alcatuiesc codul de bare al vinului respectiv, cumparatorii pot fi redirectionati direct (fara alte cautari suplimentare) catre baza de vinuri Vinul.Ro, unde pot fi gasite notele de degustare ale vinurilor, detalii despre producator, recolta sau punctajele primite in cadrul degustarilor realizate de editorii publicatiei.

Noua functionalitate, poate fi utilizata si prin intermediul telefonului mobil. Cu ajutorul unor programe precum Barcode Scanner (pentru telefoanele Android) sau Barecodezilla (pentru aparatele Windows). Aceste aplicatii utilizeaza camera foto a telefonului pentru a citi codurile de bare, coduri de bare ce pot contine informatii despre produsul scanat. Dupa ce scaneaza codul de bare, cele doua programele ofera posibilitatea de a cauta produsul pe internet. Aplicatiile memoreaza toate operatiile facute pentru a nu mai fi nevoie scanarea inca o data a unui produs deja scanat.

Publicitate
IPPU

Barcode Scanner este gratuit si compatibil cu toate telefoanele cu sistem de operare Android la
http://www.androidzoom.com/android_applications/shopping/barcode-scanner_clh.html

Barecodezilla este gratuit si compatibil cu toate telefoanele cu sistem de operare Windows
http://www.barcodezilla.net/Mobile.aspx

2 thoughts on “Vinul.Ro te ajuta la raft: cautari dupa coduri de bare

  1. Aveti si versiune de mobil la site? Ar fi o idee buna sa va faceti versiune de mobil la o agresa de tipul m.vinul.ro si baza de date sa fie disponibila si la acea adresa… in rest nu prea vad lauda din articol ca nu prea pot sa ma car cu laptopul dupa mine in magazin…

Comments are closed.