Vinul.Ro si DoR te trimit in vacanta la munte! (concurs)

Vinul.Ro, in parteneriat cu Decat o Revista, organizeaza, in perioada 16 august – 12 septembrie, pe pagina de Facebook Vinul.Ro, un concurs pentru cei pasionati de vin si gastronomie.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Participantii trebuie sa posteze pe wall-ul Vinul.Ro o fotografie cu restaurantul preferat si sa redacteze o scurta cronica care sa atinga urmatoarele criterii: ambient – nota de la 1 la 10, mancare – nota de la 1 la 10, servire – nota de la 1 la 10, nota de plata – pretul mesei/persoana, plus scurte argumentari ale alegerii facute. Concurentul cu cel mai convingator comentariu va castiga un sejur de 2 zile pentru el si inca trei prieteni, cu masa inclusa, la Pensiunea Casa Cristina din Campulung Muscel. Locurile doi si trei vor fi premiate cu vinuri de la Crama Oprisor.

Locul II – Revista DoR + un bax de vinuri (3 sticle de vin La Cetate Miracol Pinot Noir si 3 sticle de vin La Cetate Miracol Chardonnay)

Publicitate

Locul III – Revista DoR + un bax de vinuri (3 sticle de vin Caloian Merlot si 3 sticle de vin Caloian Sauvignon Blanc)

Decat o Revista este un trimestrial independent care reflecta si explica, in cuvinte si imagini, povestile, ideile si obsesiile Romaniei de astazi. Pe piata media romaneasca, DoR este principalul promotor al jurnalismului narativ si al eseurilor personale.

Pensiunea – restaurant Casa Cristina**** din Campulung Muscel, situata la aproximativ 3 km de centrul istoric al orasului, este construita in stilul arhitectural specific hanurilor romanesti de odinioara. Pensiunea Casa Cristina este Domicilium al Ordo Equestri Vini Europae si sediu al Scaunului Cavaleresc al Ordinului.

One thought on “Vinul.Ro si DoR te trimit in vacanta la munte! (concurs)

  1. Vacanta la Sinaia

    Era iarna. Totul era inghetat, dar lipsea cu desavarsire… zapada. Am plecat cu niste prieteni in Sinaia. Tot speram sa dam si noi de o urma de nea alba si pufoasa. Am ajuns cu bine , ne-am cazat si am hotarat sa mergem la cota 1400. Acolo lume multa, vin fiert si ….zapada batatorita, veche de cateva zile. Ok, am zis in sinea noastra. Asta e! Dupa atata plimbare ne apucase o foame….Am hotarat sa mergem la un restaurant despre care mai auzisem cate ceva. Se numea Taverna Sarbului. Am intrat in acest loc parca desprins din povesti. Parca povesteam ca era frig rau. Cum am intrat in restaurant, in mijloc era un semineu unde trosneau lemnele si mirosea extraordinar. Ce sa zic, decat ca era un ambient de nota 10! . Un ospatar ne-a indrumat catre o masa langa geam. Am comandat niste bunatati gen muschi impanat in prapure si pulpe de pui umplute si bineinteles un vin. Servirea a fost fantastica, de nota 10 , iar mancarea –iti venea sa te lingi pe degete de buna ce era. Mancarea a fost clar de nota 10. Iar ca sa fie un restaurant ,, de vis”, ghiciti ce s-a intamplat! A inceput sa ninga! Focul se auzea cum mocnea linistit si afara totul era ca intr-un basm. Nota de plata a fost conform mancarii gustoase cam 600 lei 6 persoane.
    Cred ca a fost restaurantul unde m-am simtit foarte , foarte bine! Sa nu va mai spun ca ii indrum pe toti prietenii sa treaca pe acolo.

Comments are closed.