Vinul romanesc prezentat britanicilor prin Romanian Winegrowers

Campania de promovare a vinurilor romanesti in Marea Britanie, dezvoltata de asociatia de producatori Romanian Winegrowers, prin Rumpus Communications, a avut ca rezultat cresterea in notorietate a vinurilor romanesti, ce s-a tradus in listari in lanturi de retail, HoReCa si in mediul online, se anunta intr-un comunicat de presa.

Publicitate
Excursii

Romanian Winegrowers reprezinta o asociatie de opt producatori de succes pe piata vinului din Romania, asociatie infiintata in anul 2009 cu scopul de a promova exportul vinurilor romanesti in Marea Britanie.

In cadrul campaniei Romanian Winegrowers au fost incluse realizarea unui site dedicat (www.romanian-winegrowers.com), calatorii de presa pentru jurnalisti de specialitate, comunicate pentru media din Marea Britanie si prezenta la evenimente precum LIWF (London International Wine Fair) si Boutique Wineries Tasting.

Publicitate

Romanian Winegrowers este o asociatie ce are ca scop promovarea vinului romanesc la nivel european prin educatie, media si targuri. In primii doi ani am atins un numar de obiective importante iar vinurile romanesti incep sa fie cunoscute, incepem sa fim vizibili pe piata”, a declarat Dan Muntean, director general Halewood Romania.

Suntem dornici sa cladim succesul campaniei si momentan cautam noi membri care sa ne ajuta sa transmitem mesajul nostru in Marea Britanie, cat si pe alte piete europene”, a adaugat Philip Cox, managing director Cramele Recas.

Din asociatia Romanian Winegrowers fac parte Halewood Romania, Cramele Recas, Stirbei, Vinarte, Serve, Senator si Wine Princess.

Producatorii interesati in promovarea vinurilor pe piata din Marea Britanie se pot afilia asociatiei Romanian Winegrowers. Detalii si informatii suplimentare:
Dan Muntean – Halewood Romania dan.muntean@halewood-int.com
Philip Cox – Cramele Recas philip@recas.ro