Vinul saptamanii: Cabernet Sauvignon Oprisor 2010

Toamna in Rosu, cea mai mare campanie de promovare consumului de vin rosu din Romania, isi va deschide meniurile pe 28 septembrie. Pana atunci, cei mai nerabdatori dintre pasionatii de vinuri pot degusta unul dintre cele mai asteptate vinuri ale acestei toamne, Cabernet Sauvignon Oprisor 2010.

Publicitate
Vinarte

„Vinul acestei saptamani”, Cabernet Sauvignon Oprisor 2010 (IG Dealurile Olteniei, 14% vol. alc., sec, prod.: Crama Oprisor), atrage prin forta pe care o emana. Tineretea nu reuseste sa-i puna in plan secund complexitatea aromatica. Are inca de pe acum o profunzime de invidiat si o evolutie progresiva. Nasul aminteste de caisele confiate, smochine, piele, iarba uscata si ciocolata, iar gustul este atletic, cu un final exploziv-condimentat. Taninurile puternice ii confera densitate, alaturi de o fructuozitate plina, rotunda. Un vin care promite foarte multe. In degustarea Vinul.Ro, Cabernet Sauvignon Oprisor 2010 a fost apreciat la 88 de puncte.

Cabernet Sauvignon Oprisor 2010 poate fi achizitionat din magazinele specializate sau de pe site-urile de profil cu preturi cuprinse intre 74 si 82 de lei.

Publicitate