Vinul saptamanii: Feteasca Regala & Feteasca Alba Arezan 2011

Murfatlar_CramaAtelier_Arezan_FR_FA_2011Feteasca Regala & Feteasca Alba Arezan 2011 (13% vol. alc., sec, producator: M1. Crama Atelier) ilustreaza destul de bine filozofia de vinificare pe care enologul Razvan Macici a impus-o la M1.Crama Atelier: vinuri placute, cu personalitate, care sa reflecte in ele expresia terroir-ului.

Publicitate
Excursii

Din punct de vedere aromatic, cupajul Feteasca Regala & Feteasca Alba Arezan 2011 este complex si intens, iar gustativ, foarte direct si precis, datorita mineralitatii sale expresive. Trimite catre tonuri de piersica, ananas, coaja de lamaie si masline, cu subtonuri de unt. Un vin placut si sustinut, in care aciditatea echilibrata joaca rolul principal, fara sa deranjeze. Finalul este foarte lung, cu senzatii de caisa verde, condiment si rasina de brad. In degustarea Vinul.Ro, Feteasca Regala & Feteasca Alba Arezan 2011 a primit 86 de puncte.

Vinul poate fi achizitionat din magazinele de profil sau de pe site-urile specializate cu preturi cuprinse intre 42 si 45 de lei.

Publicitate