Vinuri bune in oferte speciale in restaurantele La Mama

Am decis sa promovam vinurile deoarece consumul de vin imbuteliat creste gradul de satisfactie si da o stare de bine. Astfel, oaspetii restaurantelor noastre au parte de o experienta culinara de calitate superioara” (Catalin Mahu – proprietarul lantului de restaurante La Mama)

Publicitate
Excursii

La Mama isi rasfata clientii cu o serie de oferte speciale de vara destinate promovarii vinului de calitate.

Astfel, in restaurantele din strada Episcopiei, nr 9 si strada Bacani, nr. 1 (colt cu Lipscani), clientii pot alege – la pahar sau la sticla – dintr-o lista scurta 12 vinuri albe si rose tinere, proaspete si racoritoare. Vinurile se afla in oferta speciala, incepand de la 35 lei/sticla.

Publicitate
Velvet

Aceleasi vinuri fac obiectul unei alte oferte pe terasa restaurantului La Mama Ateneu din strada Episcopiei 9: „Bei un sprit si dai de altul…„. Sambata si duminica, dupa ora 18:00, la fiecare sticla de vin comandata din meniul scurt, a doua soseste automat, din partea casei.

La aceleasi doua restaurante se desfasoara si campania „Bucura-te de un pahar de vin autentic romanesc!„. La o portie de piept de curcan pe gratar cu frigarui de legume comandata primiti, din partea casei, un pahar de vin Byzantium Rose Euxine, iar la o portie de file de porc la gratar cu cartofi taranesti primiti un pahar de Caloian Sauvignon Blanc.

In paralel continua in fiecare vineri si seria de evenimente Casual Wine la Cafepedia, evenimente de socializare, distractie, muzica live cu vinuri la pahar si mancare din partea casei.