Vinuri de Recas in portofoliul Top Selection Anglia

Cramele Recas a reusit o noua lovitura – atat financiara cat si de imagine: producatorul banatean si-a asigurat o noua desfacere in Marea Britanie, gratie unui contract semnat cu firma specializata in importuri premium pentru segmentul HoReCa, Top Selection.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Potrivit directorului executiv al Cramelor Recas, Philip Cox, vinurile care vor intra in portofoliul Top Selection sunt: Solo Quinta, Sole Chardonnay, La Putere Cabernet Sauvignon si La Putere Feteasca Neagra. Philip Cox a mai adaugat ca aceasta „este cu adevarat o listare importanta pentru Recas. E fantastic faptul ca vinurile noastre, atat cele premium, dar mai ales cele din soiuri romanesti, si-au castigat recunoasterea in randul importatorilor si al retailerilor axati pe calitate”. Vinurile de Recas sunt primele vinuri romanesti listate de Top Selection si, implicit, vor fi listate in The Compass Group si mai multe restaurante londoneze partenere ale importatorului britanic. Top Selection este o firma infiintata in anul 2000, al carei scop declarat este sa vanda cateva dintre cele mai fine vinuri si bauturi spirtoase din lume. Una dintre conditiile importatorului londonez este ca brandul pe care il tranzactioneaza sa nu figureze in portofoliul altor importatori sau distribuitori din Marea Britanie.

Contractul cu Top Selection vine intr-o perioada in care Cramele Recas, impreuna cu alte 5 crame romanesti (Agricola Stirbey,
Halewood Romania, SERVE, Vinarte si Wine Princess) partenere in proiectul Romanian Winegrowers desfasoara un amplu proiect de promovare a vinului romanesc pe piata britanica.

Publicitate
IPPU