Vinuri romanesti in premiera mondiala

Bucuresti, 25 ianuarie 2006

Publicitate
Domeniul Bogdan

Casa DAVINO, producatorul Chateau Domenii si Domain Ceptura, a lansat doua noi game de vinuri, in premiera mondiala: colectiile super-limitate “Erotica Biblion” si “Bacante & Saturnalii”. Wine-makerul Bogdan Costachescu a produs doar cate cate 33 respectiv 59 de casete cu vinuri din fiecare soi din colectiile respective, avand drept etichete gravuri originale ale celui mai titrat pictor roman in viata, Sorin Ilfoveanu. Lansarea a imbinat arta cu vinul, evenimentul fiind animat de un recital Harry Tavitian & David Yengibaryan, pe versurile lui Omar Khayam.

Sticlele-obiect de arta poarta semnatura olografa a artistului, sunt numerotate, iar vinurile sunt “varfuri de calitate”, ceea ce le creste si mai mult valoarea. Interesul pentru aceste raritati a fost demonstrat si de prezenta la eveniment a multor personalitati ale vietii publice din Romania: de la reprezentanti ai vietii artistice pana la inalti oficiali ai BNR.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Tot in premiera (pentru Romania), cateva dintre aceste raritati vor fi disponibile in curand si pentru colectionarii din comunitatea online a portalului nostru, la sectiunea specializata http://crama.vinul.ro/ . (FOTO: Silviu Antone)