Vinuri siciliene la Arte&Vino

Impatimitii vinului din Bucuresti au avut ocazia sa se intalneasca cu vinurile si uleiurile de masline siciliene, in cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comert a regiunii Trapani, pe 25 martie, la magazinul Arte&Vino.

Publicitate
Oprisor

sicilia-img_7697

In cadrul evenimentului au fost degustate vinurile Cuti Catarratto, Cuti Nero D’Avola, Cuti Nero D’Avola-Merlot si Baligneri Cabernet-Nero D’Avola 2005, produse de catre Abate Franca Alba, una dintre cramele reprezentative ale regiunii Trapani.

Publicitate
Caloian

sicilia_mg_7708

Vinurile au fost prezentate de gazda salonului de vinuri, somelierul Marian Timofti, cat si de reprezentantul producatorului sicilian. Invitatii la eveniment au fost initiati si in degustarea uleiurilor de masline, avand ca obiect de studiu uleiul cu denumire de origine controlata Valli Trapanesi, produs de Abate Franca Alba.

sicillia-img_7692

Evenimentul a avut loc cu ocazia participarii Camerei de Comert a regiunii Trapani, in perioada 25-28 martie, la cea de-a 23 a editie a Targului de Turism al Romaniei, ce se desfasoara in cadrul complexului Romexpo.

sicilia-img_7711

Degustarea a fost organizata de Hello Events si Camera de Comert a regiunii Trapani.

2 thoughts on “Vinuri siciliene la Arte&Vino

  1. Bziua, am incercat sa dau de magazinul Arte&Vino si nu am reusit. ma puteti ajuta va rog?

Comments are closed.