Vinuri Torres si recital de flamenco la Cafepedia

Cramele Halewood, parte a Grupului Halewood Romania, organizeaza azi, 8 februarie 2007, o degustare de vinuri spaniole, produse de renumita Casa Torres. Evenimentul are loc la Cafepedia, in Piata Alba Iulia nr. 2, intre orele 20:00 – 23:00, potrivit unui comunicat al companiei.

Publicitate
Oprisor

Un recital de flamenco sustinut de Sangria Band va insoti degustarea de vinuri spaniole, ceea ce va face din seara de februarie un veritabil prilej de a savura o atmosfera calda, mediteraneana. «Am primit cu placere invitatia Cafepediei de a oferi iubitorilor de vin, dar si de atmosfera spaniola, ocazia unei seri care sa le ramana in amintire si care sa ii scoata din monotonia cotidiana. Avem convingerea ca publicul nostru asteapta de la noi produse de foarte buna calitate, dar si confirmari ale faptului ca il cunoastem, ca ii stim dorintele si ca reusim sa ii venim in intampinare», afirma Delora Panga, Marketing Manager Cramele Halewood.

Marius Bratu, sommelier Cramele Halewood si unul dintre cei mai buni 12 sommelieri din Europa, proaspat intors dintr-o vizita la Casa Torres, va prezenta la Cafepedia vinurile Mas La Plana, Fransola, Gran Sangre de Toro si Gran Vina Sol, se mai arata in comunicat.

Publicitate
Caloian

Pentru rezervari, 320.26.00 sau 0728-853.854

Familia Torres, dedicata viticulturii inca din secolul al XVII-lea, isi cultiva propriile vii in zona Penedes si si-a fondat propria companie de export de vinuri in 1870, cand produsele pivnitelor Torres au patruns pe pietele din Europa si America. S-a format astfel, generatie dupa generatie, ratiunea de a fi, personalitatea si misiunea companiei. Miguel Torres Carbo a lansat vinurile firmei la scara internationala.

Cramele Halewood ii invita pe cunoscatorii de vinuri elegante, nobile, fine sa se bucure de ocazia de a afla mai multe despre vinurile Casei Torres, exportate in peste 115 tari din intreaga lume si aduse in Romania de Grupul Halewood.