Vinuridecolectie.ro – lectii despre rafinament (P)

Autor: Nicoleta Puiu – Freelancer

Publicitate
Oprisor

Vinurile de colectie, carnea de vanat sau trabucurile cubaneze sunt cateva dintre pasiunile care coloreaza griul cotidian al unora. Despre carnea de vanat sau trabucurile cubaneze nu stiu mare lucru. Dar pentru pasionatii de vinuri sau pentru cei care abia acum doresc sa le cunoasca tainele, stiu ca www.vinuridecolectie.ro le propune o  lectie de rafinament.

Cum se consuma un vin vechi? Care au fost cei mai buni ani? Ce vinuri se servesc la diferite feluri de mancare? Care sunt accesoriile care se utilizeaza la servirea acestora? Raspunsuri la aceste intrebari, si la multe altele, pot fi gasite aici.

Publicitate
IPPU

Site-ul isi propune sa reuneasca comunitatea iubitorilor de vinuri introducandu-i pe acestia intr-o lume aparent inchisa, ritualica, unde pasiunea si daruirea fac legea. In sectiunile “Vinuri de colectie”, “Vinuri speciale”, vizitatorul face cunostinta cu unele dintre cele mai bine cotate vinuri romanesti, de colectie sau tinere, albe sau rosii. Nu este doar o simpla lectie de oenologie ci, mai mult de atat. Cei interesati isi vor putea comanda sticla mult dorita, fie ea si una din 1975 sau una din 2009.

La capitolul “Accesorii pentru vin” veti afla care este maniera in care te porti cu un vin de varsta ta! Cei interesati gasesc aici ustensile profesionale care pot, incepand de maine, sa se regaseasca in casa celor celor care apreciaza un vin bun, oferindu-si totodata placerea unui ritual ca la carte. Oferta este una generoasa: carafe speciale, accesorii pentru turnare, decantoare, frapiere,  instrumente profesionale pentru desfacerea sticlelor, tirbusoane, drop-stopuri, aeratoare.

Pentru autodidacti ca si pentru cei pasionati, site-ul pune la dispozitie o serie de carti despre gastronomie si vinuri care spulbera orice indoiala cu privire la tandemul dintre mancare si tipul de vin recomandat. Si daca doriti sa aveti in biblioteca personala o astfel de carte, este suficient sa o comandati. O veti primi cu promptitudine printr-un curier rapid.

O serie de articole sau stiri, inclusiv o sectiune video va va imbunatati semnificativ cunostintele despre vin.

www.vinuridecolectie.ro este o invitatie de a pasi in lumea fascinanta a vinului si de a patrunde tainele acestuia.