Vinurile de Recas se extind in Franta, Polonia si Rusia

Producatorul banatean Cramele Recas a incheiat contracte cu distribuitori pe trei mari piete – Franta, Polonia si Rusia – urmand ca livrarile sa inceapa pana la sfarsitul acestui an.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Totodata, un nou contract este la inceputul derularii, pentru un lant de magazine din Franta, unde se vor comercializa vinurile sub eticheta „Ortolano”, se arata intr-un comunicat al companiei.

In Polonia vor ajunge in special vinurile rosii seci, iar in Rusia gamele Schwaben Wein si V-Drinks, insa exporturile sunt intarziate de noul sistem vamal EGAIS, introdus in aceasta tara si care inca nu functioneaza la parametrii normali.

Publicitate
IWCB

O alta directie de dezvoltare pentru Recas o constituie piata asiatica, unde deja exista mai multe contracte in derulare si in curs de negociere pentru China (regiunile Fu-Jian si Shanghai), Malaysia si Japonia (9 lanturi de supermarketuri).

Potrivit Directorului de Export de la Cramele Recas, Elvira Cox, „piata asiatica este una deosebit de dinamica si de o mare importanta”. Ea a declarat ca producatorul banatean intentioneaza sa-si intensifice prezenta in aceasta regiune, „unde se manifesta o crestere puternica a consumului de vin”.

Potrivit comunicatului citat, principalele piete de desfacere la export vizate de Cramele Recas sunt Australia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Germania, Hong Kong, Japonia, Coreea de Sud, Malta, Marea Britanie, Rusia, Slovacia si SUA. In unele dintre acestea contractele sunt deja in derulare, in altele sunt in diferite faze de executie.