Vinurile deschid seria de licitatii strict online a casei Christie’s

Casa de Licitatii Christie’s a anuntat ca vor deschide noul serviciu de licitatii strict online cu o colectie de vinuri rare ce va purta numele de „Semnatura cramelor „. Licitaţia se va desfasura in perioada 6 – 20 august 2012. Un total de 301 loturi vor fi disponibile, printre care o cutie de Cheval Blanc 2000 (estimata intre 7.000 si 10,000 de dolari americani) şi Lafite 1982 (35.000 – 45.000 dolari americani), precum şi numeroase vinuri Latour, Estate Harlan, Champagne si Porto.

Publicitate
IWCB

„Vinul se preteaza foarte bine la platforma de licitatie strict online” sustine Scott Torrenc senior wine specialist. Licitatia online reprezinta de mai bine de 5 ani o componenta importanta a licitatiilor de vinuri organizate de casa Chriestie’s la care participarea clientilor a atins niveluri foarte ridicate de pret. Cei interesati sa se inscrie la aceasta actiune vor putea vizualiza catalogul online incepand cu data de 9 iulie. Participantii la licitatie vor fi informati asupra evolutiei loturilor de vin de care sunt interesati pe perioada celor doua saptamani. Plata se face cu carti de credit sau debit, actiunea fiind astfel deschisa clientilor din orice colt al lumii.

Lansarea acestui serviciu vine ca urmare a succesului inregistrat cu licitatia pilot a colectiei de bijuterii a actritei Elizabetn Taylor care a depasit cu mult milionul de dolari estimat initial, ajungand per total la suma de 9,5 milioane de dolari americani.

Publicitate
IWCB

In decursul anului trecut, casa de licitatie Chriestie si-a luat un angajament semnificativ in construirea platformei de e-commerce, astfel încat sa poata sprijini vanzarile strict on-line pe un palier mult mai larg si pe durata intregului an.