Vinurile lumii la Bucuresti

In perioada 6-9 aprilie, va avea loc la Hotelul Crowne Plaza, cea de-a treia editie a Concursului International de Vinuri – Bucuresti 2006. Potrivit organizatorilor – Patronatului National al Viei si Vinului si Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania – deschiderea oficiala va avea loc la Complexul Expozitional Romexpo, Pavilionul 2, unde se va desfasura si Salonul de Vinuri, manifestare organizata de Romexpo.

Publicitate

Pentru aceasta editie a concursului au fost inscrise pentru jurizare peste 300 de probe, de la 45 de producatori, importatori si exportatori din Romania, Australia, Bulgaria, Chile, Croatia, Elevetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Moldova, Ungaria si Spania.

Juriul va fi alcatuit din 28 de reputati specialisti oenologi, 16 dintre acestia provenind din: Australia, Bulgaria, Canada, Croatia, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Moldova, Spania.
Concursul International de Vinuri este organizat sub autoritatea Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (OIV) si are ca parteneri Oficiul National al Viei si Vinului (ONVV), IBD/GTZ si USAID. Sponsorii principali ai evenimentului sunt Orange Romania si Bayer Corpscience.

Publicitate