Vinurile Monser – succes romanesc in Japonia

Cu toate ca au aparut pe piata din Romania la mijlocului anului 2010, vinurile din gama Monser produse de Senator Wine au reusit performanta de a fi cele mai vandute vinuri romanesti pe piata din Japonia, in perioada ianuarie – mai 2011, potrivit unei informatii publicate de Japanese Romanian Business Association (JRBA).

Publicitate
IPPU

Astfel, cel mai bine vandut vin alb romanesc de pe piata japoneza in perioada amintita fost Monser Babeasca Gri, iar cel mai vandut vin rosu a fost Monser Feteasca Neagra. Succesul acestor doua vinuri romanesti pe piata japoneza se datoreaza in primul rand programului de promovare initiat de Senator Wine, cu sprijinul Uniunii Europene, dar si faptului ca au fost introduse in doua lanturi de supermarket-uri din Japonia (Feteasca Neagra in lantul Ito-Yokado si Babeasca Gri in lantul Odakyu Hyakkaten). Un alt element care sta la baza succesului acestor vinuri este calitatea ridicata, utilizarea 100% a soiurilor romanesti care sunt inca rare in Japonia si nu in ultimul rand pretul de retail accesibil.

Cu soiurile romanesti te poti diferentia oriunde. Faptul ca am reusit listarea produsului Monser Feteasca Neagra in una din cele mai importante retele de hipermarketuri (172 de locatii in toata Japonia) a fost si pentru ca acest produs a fost ceva cu totul diferit fata de ceea ce se gasea pe rafturile acestui lant.” a declarat George Neacsu, director general si co-proprietar Senator Wine.

Publicitate
Velvet