Vinurile PUNCT, lansate la Zilele Vinul.Ro Iasi

Doua noi cupaje romanesti apartinand importatorului si comerciantului de vinuri Good Point Iasi vor fi prezentate in premiera in cadrul Targului Zilele Vinul.Ro, care se desfasoara la Grand Hotel Traian din Iasi, in zilele de 22-23 martie 2012. Vinurile au fost realizate de catre doi vinificatori de calibru – Daniel Dorneanu si Gabriel Stoica – si vor fi comercializate in exclusivitate de Good Point Iasi si partenerii agreati. Vizitatorii Targului vor avea ocazia sa deguste si sa discute respectivele vinuri alaturi de somelierii si specialistii prezenti la targ in ambele zile de desfasurare a expozitiei.

Publicitate
Ravago

PUNCT alb – un asamblaj sec din anul 2011, din Sauvignon Blanc (50%), Riesling de Rhin (30%) si Feteasca Alba (20%), realizat de Gabriel Stoica, va fi disponibil la un pret de aproximativ 19 lei. Vinul are DOC Odobesti si este caracterizat de o combinatie de note fructate, florale si minerale sustinute de un corp rotund si o buna aciditate. Cupajul se doreste a fi un exponent reprezentativ al zonei Jaristea/Vrancea.

PUNCT rosu sec, realizat de enologul Daniel Dorneanu din Feteasca neagra (60%) si Merlot (40%) din recolta anului 2009, provine din struguri din regiunea Dealu Mare (mai precis Sahateni, jud Buzau) si va fi disponibil la un pret de aproximativ 22 lei. Vinul poarta clasificarea de Denumire de Origine Controlata (DOC), fiind considerat drept unul dintre etaloanele calitative ale zonei.

Publicitate
Oprisor