Vinurile verii de la SmartDrinks.ro!

Magazinul de vinuri online SmartDrinks.ro, divizia online a companiei Alma Tim Distribution, a pregatit pentru aceasta vara o selectie atragatoare de vinuri albe si rose din Franta, Italia, Romania si Liban,  vinuri cu un bun raport pret-calitate.

Publicitate
Excursii

Din selectia de vinuri propusa de SmartDrinks.ro fac parte vinuri precum Blanc de Blancs Chateau de Ksara, White & Dry Porto Calem, Sauvignon Blanc Chateau La Verriere 2010, Tamaioasa Romaneasca Domeniile Vanju Mare, Bianco din Sicilia Lamura 2010, dar si rose-urile Rose Porto Calem, Sunset Rose Chateau Ksara, Syrah Rose Baldik 2011, Les Englatiers Tavel 2010 si Merlot Rose Domeniile Vanju Mare.

Publicitate

Alma Tim Distribution a fost infiintata in 1998 in Bucuresti, avand ca obiect de activitate distribuirea de bauturi alcoolice si non-alcoolice. In cei peste 12 ani de activitate intensa pe piata de profil bucuresteana, compania a realizat parteneriate puternice cu producatori – lideri pe anumite categorii de bauturi, atat in Romania, cat si in Europa, precum: SAB Miller Romania, Fiee des Lois, BBC Wines & Spirits, Maison de Riviere, Blasson de Bourgogne, Casa Laurenti, Casa Girelli si Schenk.

In anul 2011, bucurandu-se de increderea celor peste 1,900 clienti-corporate si inregistrand un volum ridicat si repetat de comenzi, compania a lansat magazinul online de bauturi SmartDrinks.ro, portal ce ofera o gama complexa de bauturi, incluzand produse-lider in vanzari pe diverse segmente de piata si marci exclusiviste.

SmartDrinks.ro livreaza produsele dorite direct la adresa solicitata din Bucuresti sau Ilfov. Costul transportului este de 20 lei, iar pentru comenzile ce depasesc 150 lei, transportul este gratuit. Comanda se livreaza in maximum 48 ore in zilele lucratoare. Pentru comenzile din celelalte orase din Romania colaboram cu cele mai serioase companii de curierat din Romania.

Alma Tim Distribution si SmartDrinks.ro sunt partenerii celei de-a patra editii a concursului de vinuri Premiile de Excelenta Vinul.Ro.